Masajul de relaxare

  - 

– Un adevarat rasfat pentru trup si suflet

 
 

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimuleaza sau calmeaza, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa. 

Reducerea tensiunii musculare, obtinuta prin masaj, este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda, inlaturand somnolenta din timpul zilei si insomnia.

  Masajul de relaxare

  nu este unul brutal sau dureros asa ca va veti putea simti corpul “plutind”. Se aplica manevre si procedee specifice, de la simpla mangaiere la batere, scuturare, presare, etc. Rezultatele sunt variate, in functie de tipul manevrelor folosite. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate care stimuleaza starea de bine si relaxare.

  Efectele positive ale masajului de relaxare:

 • » imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
 • » ajuta la eliminarea toxinelor din organism
 • » creste elasticitatea pielii
 • » ajuta la regenerarea tesuturilor
 • » relaxeaza musculatura
 • » elimina oboseala accentuata
 • » mentine o buna stare de sanatate
 

Masajul de relaxare

este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinere organismului intr-o stare de functionare perfecta . Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia.

 

Contacteaza-ne pentru o sedinta , azi..

Pentru o programare , puteți să ne sunați la (0753) 623-407

Realizat de ® webdesignservices.ro 2018. Toate drepturile rezervate